Главная | Регистрация | Вход | RSS | Суббота, 2025-02-08, 6:29 PM |
КГУ Опорная школа (ресурсный центр) на базе СШ№23 п.Молод... | |
Приветствую Вас Гость |
|
ФотоальбомыТамақтану сауаттылығының бес негізі бар1) Тамақ құрамында негізгі қоректік заттардың болуы (ақуыз, май, көмірсу)
2) Тамақ рационында қосымша заттардың болуы (дәрумендер мен микроэлементтер) 3) Тамақ нәрлігі адам жасына, денсаулық күйіне, табиғат климатына байланысты; 4) Тәулік бойынша тамақтану тәртібінің мөлшерін сақтау; 5) Тамақтанудың санитарлық-гигиеналық талаптарға сай болуы.
|
|
Copyright MyCorp © 2025 |
uCoz |